sobota 12. října 2013

Láska na první kliknutí

Ještě než si řeknete "a jéjé reklama na blogu", bych chtěla poznamenat, že s obchodem, z něhož jsou věci v tomto příspěvku, nemám žádnou domluvu o spolupráci a nejsem s jeho pracovníky v žádném kontaktu. Nemám nic proti spolupracím mezi blogerkami a firmami, ale i tak toto předesílám.
Prostě se mi moc líbily jisté produkty, a tak jsem se rozhodla vám je také ukázat :)

E-shop Zoot nabízí naprosto úžasné věci od anglické značky Disaster. Jsou laděné do vintage stylu a propracované do poslední detailu. Úplně ve mě vyvolávají nostalgické vzpomínky na nádhernou Paříž.
Obchod nabízí širokou škálu různých věcí, které řada z nás nutně potřebuje, jako například peněženky, taštičky na make-up, termosky, placatice, obaly na iPad i notebooky, fotoalba, nástěnné hodiny a budíky (kam se hrabou mobily, kterými se nejčastěji necháváme budit).

Další značkou, která mě naprosto okouzlila, je Santoro London. Ta se svými dárkovými produkty a zbožím z papíru získala už řadu ocenění. V tomhle případě jde o kolekci Gorjuss, která zahrnuje také například termosky a peněženky, ale třeba i sešity, dřevěné krabice, tašky, podtácky, prostírání atd.

Jedním slovem... božské!

Disaster.
Santoro London.

Mrkněte na více fotek, stačí rozkliknout celý článek!










Taky se vám věci těchto dvou značek líbí? Já jsem nadšená a ještě dnes budu objednávat. Navíc je třeba už pomalu pomýšlet na Vánoce, tak vyberu i nějaké ty dárečky.

Přeji vám krásný víkend!

5 komentářů:

  1. To je nááádhera.. Děkuji za článek, na tyhle značky jsem doteď ještě nenarazila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač, jsem moc ráda, že článek potěšil :)

      Vymazat
  2. Ty věci ze Santoro London jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
  3. Ze Santoro London jsem měla tašku, byla fakt skvělá, akorát po půl roce se mi urvalo zapínání. Naštěstí obchod Peripetie neměl žádný problém s vrácením peněz. Ještě mám plechovou dózu a časem si určitě pořídím další :) jen je škoda, že jsou ty věci dražší no :/
    http://podivneajestepodivnejsi.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...