pátek 24. října 2014

OOTD: Zazimovávání!

Oblékat se v devátém měsíci těhotenství není jen tak!
Vlastně už mám jen cca tři nebo čtyři outfity, do nichž se vejdu, takže je střídám pořád dokola... a když chci být kreativní, tak je zkombinuju mezi sebou (opravdu "vrchol kreativity", že? :D).


Tentokrát jsem využila zlatavou tuniku, kterou jsem si koupila už na začátku těhotenství, kdy jsme ještě tuto sladkou novinku tajili před světem. Její výhodou v tu dobu bylo, že v ní i sebeštíhlejší osoba vypadá těhotně... takže si každý řekl, že je to jen oblečením.
Navíc svým volným střihem dokázala rostoucí bříško dlouho schovat...
což by teď v mém případě už nezvládl ani skafandr.


Jak jsem psala na facebooku, včera jsem takto zazimovaná vyrazila do pražských ulic... a potkala slečnu, která měla krátkou sukni, žabky, triko a přes ruce jen lehký svetřík. Měly jsme se spolu vyfotit, protože ten rozdíl byl opravdu vtipný.

A co vy? Už jste také ze skříně vyndali kabáty?

Mějte fajn den!

A mimochodem... to držení bříška na každé fotce je asi nějaký těhotenský syndrom nebo nevím :D Všimla jsem si toho, až když jsem je stáhla z mobilu. Takže se za tuto neměnnou "těhu pózu" omlouvám :)

2 komentáře:

  1. Jé, vždyť jsi pořád tak krásné štíhlá :-) Moc ti to sluší.
    Já dneska potkala slečnu v kraťasech, nechápu :-D A včera pána v sandálech. Zimní kabát jsem ještě nevytáhla, ale už ho brzy vytáhnu, po ránu je fakt zima.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju... ale přeci jen 15 kilo navíc je znát :) :D Teda slečně i pánovi musely hrozně mrznout nohy :D Vždyť už je kosa...
      Přeji krásný den! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...