úterý 26. listopadu 2013

OOTD: Víte, co dělá váš medvídek, když nejste doma...?

Ahoj!
Mám pro vás výborný tip na vánoční dárek. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo rád nosí vtipná trika, tak určitě mrkněte na www.trikator.cz.
Zaručeně vyberete...


Musím přiznat, že trika s obrázky v podstatě nenosím (mám tak tři/čtyři), ale když jsem procházela Trikator, opravdu jsem se zasmála. Nakonec jsem si vybrala tohle s hříšným medvědem. Mám ho asi dva týdny a už jsem ho oblékla mockrát. Nejvíc se mi líbí k černým kalhotám a černému saku (určitě s Kamčou nafotíme nějaký outfit, kde tohle tričko bude).
Bála jsem se, že to bude takové to neforemné triko, které není příjemné ani na spaní. Ale omyl. Je lehce projmuté, takže se hezky přizpůsobí postavě. 
Úžasné je, že jde o 100% bavlnu a navíc českou výrobu, která je opravdu kvalitní. Nikde nejsou žádné koukající nitě či párající se šev.


Nemůžu mluvit za pracovníky Trikátoru, ale myslím, že nemusíte mít obavy, zda vám triko dojde do Vánoc (zvlášť pokud ho budete objednávat třeba v půlce prosince). Mě dorazilo do dvou dnů, navíc se slečnou z eshopu byla rychlá a příjemná komunikace.

Dejte mi do komentářů vědět, zda se vám triko líbí!

Mějte hezký den!

2 komentáře:

  1. Tyjo, ta hláška je super, ale to tričko mi k tomu barevně nesedí, bych k tomu textu dala nějaký šíleně bláznivý triko :))) Nicméně ti velmi sluší tenhle "obyč" styl! Ale tobě sluší všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Kamčo. Na mě by právě příliš barevné bylo už moc :) Ale mají tam i bláznivější kousky :)
      Moc děkuju. Musím říct, že se poslední dobou začínám v tomhle "obyč" stylu cítit úplně nejlépe.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...