čtvrtek 22. srpna 2013

Prstýnek do vody? Bubble zvládl i moře

Když jsem poprvé slyšela, že existuje prstýnek, který vydrží třeba i mořskou vodu, byla jsem dost skeptická (ostatně jako obvykle, asi bych měla zapracovat na důvěře k ostatním). Řekla jsem si, že se přesvědčím, a tak v mém kufru na Rhodos byl také prstýnek Troli Bubble.
Je umělohmotný, takže to vypadá, že kamínky Swarovski vám sedí přímo na prstu. I kdyby neměl ony extra vlastnosti, tak vypadá krásně. Vybrala jsem si záměrně nebarevný, aby se mi hodil k čemukoliv  tedy Troli Bubble Crystal. Ale stále více uvažuju, že si pořídím další. Výběr barev je totiž dost lákavý.


Pokud si jej budete objednávat, tak si hlavně dejte pozor na velikosti. Omylem jsem si na sperky.cz vybrala trochu větší, než bych bývala potřebovala. Ale nosit ho můžu, a to je hlavní.
K plavkám vypadá krásně a vydrží vám slanou i  chlorovanou vodu, navíc když se opálíte, bude vám na ruce nádherně zářit. Osobně jsem si ho ale ještě víc zamilovala k šatům, a to hlavně k bílým, které na sobě mají štras. Lepší šperk k nim nemůže snad ani být.

Pod vodopádem v lázních Kallitheas.
Co na tenhle prstýnek říkáte? A nosíte vůbec šperky k plavkám?

5 komentářů:

  1. Krásný prsten a fakt vydrží. Já mám 4 - fuchsiový, tyrkysový a fialový, 4. máme stejný :-) Doporučuji. Také jsem nakoupila na http://www.sperky.cz/kolekce/bubble.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento prsteň je strašne nádherný :) uvažujem o kúpe

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá vážně nádherně, asi o něm popřemýšlím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. wooow ten je super!

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásný a koukám na cenu a taky je famózní. Kamínky jsou lepené, ano?

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...