čtvrtek 20. června 2013

Šnečku, šnečku... vystrč růžky





Ano, zní to dost podivně, ale kosmetika s výtažky ze šnečího slizu je absolutním hitem. Nejprve jsme na to koukala hodně kriticky, ale pak mi zvědavost nedala a vyzkoušela jsem to.


Krém Vit vit je pro všechny typy pleti. Obsahuje přírodní komplex z regeneračních a reparačních proteinů. A právě ty jsou získávané z hlemýždího slizu. Dále má v sobě také další aktivní látky, které stimulují syntézu kolagenu a elastinu. A mojí pleti se to evidentně líbí...

Krém hezky voní a příjemně se roztírá. Začala jsem ho používat opravdu poctivě - každé ráno i každý večer. Vrásky zatím nemusím nijak extra řešit, takže v tomto směru to beru spíše jako prevenci a investici do budoucna. Pleť je po namazání jemná a nezůstává na ní mastný film. Co mě ale zaujalo je fakt, že mi pomohl srovnat do normálu mojí hodně citlivou pleť, která na stres ze státnic zareagovala tím, že se zbláznila a začala se mastit víc, než je zdrávo.

Zatím jsem u něj neshledala žádná negativa... i když pro někoho může být krém s výtažky z hlemýždího slizu trochu odpudivý, to uznávám :) Ale péče o pleť je to zřejmě opravdu kvalitní.

Koupit ho můžete třeba na eshopu Krása.cz, a to za cenu okolo 300 Kč. Na dobrý krém je to hezká cena, navíc díky jeho konzistenci vám pro každé použití stačí troška.


Co říkáte na takovou kosmetiku? Vyzkoušeli jste už nějakou podobnou nebo jinou, která měla ještě bláznivější složení?

4 komentáře:

  1. No neviem,.. Sliz... ale tak aj kremy s hadim jedom slavili celkom uspech, takze... mne pomahali babkine po domacky robene bylinkove masticky :) Ale toto by bolo tiez zaujimave skusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S hadím jedem mám také dobrou zkušenost, tedy myslím v kosmetice :) Používám sérum Snakeactive :)
      Rady a různé recepty na mastičky od babiček bývají skvělé :)

      Vymazat
  2. Jůůůů, já bych si ho chtěla vošahat! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D na ošahání je to stejné jako normální krém, řekla bych :D ale klidně ho vezmu, až se uvidíme :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...