středa 2. července 2014

Tip pro nastávající maminky i milovnice kosmetiky

Možná pro vás můj tip nebude ničím novým, ale kdo ví, třeba o téhle výhodě také nevíte nebo ji automaticky odmítáte (stejně jako já doposud), protože už pod pojmy "zákaznické výhody" nevidím nic výhodného...

Když ale začnete koukat na potřeby pro těhotné i samotná miminka, tváříte se asi takto...

Zdroj.

Zjistíte totiž, že si v mnohých případech musíte pěkně připlatit. Například cena maličkého balení olejíčku, který má být jedním z nejlepších proti striím (Bi-Oil), se pohybuje v řádu několika stovek.
I my, nepříliš velcí šetřílci, si pak uvědomíme, že každá ušetřená kačka se hodí.

Z toho důvodu můžu budoucím maminkám, ale i ostatním zákaznicím, doporučit založení kartičky v DM drogérii (DM active beauty svět výhod). Princip je v tom, že s každým nákupem na svůj účet sbíráte body a ty pak vyměňujete za různé výhody.
Aktuální nabídku najdete na stránkách DM.

Pokud se budoucí maminka navíc přidá do DM Babybonusu, tak každé 2 měsíce za 25 bodů získá slevovou knížku (slevy se pohybují i v řádech 25 %), dárkový balíček a dárečky pro mimčo k 1. a 2. roku života.
A to je dobré, ne? :)

Na závěr bych chtěla upozornit, že tohle opravdu není PR článek, který by byl domluvený s DM drogérií. Osobně jsem se kartičce dlouho vyhýbala, protože v současnosti vám různé "super výhodné" klientské kluby nabízejí skoro všude, a tak už automaticky říkám, že nechci.
Ale u DMka se to opravdu vyplatí.

Mějte se moc hezky!

2 komentáře:

  1. Já mám kartičku do DM už dlouho a je to super věc. Mám i do Tety a taky fajn. Asi patřím k té menšině, která obecně není skeptická k výhodám a slevovejm kuponkům po registraci někde (letáky prostě vyhazuju a informační maily mi automaticky choděj do spamu .)) ).

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, také mi přijde, že snad jako jediná se tato kartička opravdu vyplatí, a kor pro ty s dětmi.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...