pondělí 19. srpna 2013

Mňamkové rozšíření blogu!

Spousta lidí okolo mě nevěřila, že bych se někdy naučila cokoliv uvařit. A není se čemu divit, dřív jsem bez kávovaru neuměla ani dobrý kafe. Takže v mém repertoáru býval čaj a tím to haslo. Jak jsem dokázala přežít? Když člověk žije sám, tak je snazší se něčím odbýt. Případně jsem dokázala dobrý vývar nebo kuskus se zeleninou. A i když jsem se vždycky snažila jíst aspoň trochu zdravě, vaření mi opravdu nic neříkalo.
A pak mi do života vkročil můj drahý...
I vycítila jsem jakousi pravěkou potřebu podat krmě svému muži a začala jsem se v kuchyni trochu více pohybovat. Dodnes s úsměvem i lehkou naštvaností vzpomínám na první langoše (přitom recept se zdál tak jednoduchý), které skončily v koši, a řadu dalších věcí, u kterých jsem se snažila tvářit, že to tak mělo podle receptu být.
Dnes mohu s čistým svědomím říct, že jsem o nějaký ten level dál. Naučila jsem se sushi, nějaké to dobré jídlo, a dokonce mě hrozně začalo bavit pečení. Doma se v kuchtění střídáme  já vařím zdravěji, muž zase hříšnější jídla. Vládnu tedy jáhly, pohankou, čočkou, kuřecím atd., a drahý gulášem, svíčkovou či například kuřetem na paprice. Ideální domácnost, řekla bych.
Abych se ale dostala k jádru pudla, rozhodla jsem se s vámi o některé své recepty podělit, třeba někoho z vás inspirují a taky si na nich pochutnáte. Blog se tak rozšiřuje o nové štítky Kuchtění a Pečení.

Jsem připravena k boji na kuchyňském bitevním poli!

Připravuji pro vás ještě další rozšíření, tak snad si na mém blogu najde opravdu každý něco, co ho bude zajímat.

Přeji vám krásný den!

1 komentář:

  1. Anooooo! Taky jsem podobnou záležitost založila u sebe nedávno, ale je to teda hodně sporadicky naplňovaná rubrika :))
    Těším se na tvoje tipy!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...