čtvrtek 16. května 2013

OOTD: Jedna sukně, dvě varianty

Dnes přináším outfitíkový příspěvek. Tuhle sukni jsem si zamilovala na Votočvohozu a pořídila jsem ji tam za 200,-. Krásná cena za tolik parády. Miluju dlouhé sukně - jsou pohodlné, příjemné na nošení a nemusím mít depku, že ještě nemám opálené nohy :)




Protože mě "šelmovitá" varianta přestala v půlce focení bavit, nahodila jsem bundu a jiný doplněk na krk. Ten mi přijde zajímavý, jde o přívěšek od Betsey Johnson. Je krásně propracovaný a přitom nepřeplácaný.




A co vy? Nosíte dlouhé sukně? Co říkáte na zvířecí vzory? :)

Fotky jsou opět od úžasné fotografky Kamči Kyselákové (blog).

9 komentářů:

  1. leopardi vzor je asi jediny, ktory na sebe neznesiem a celkovo ani ine doplnky tohto vzoru. a v dlhych sukniach sa zial kvoli mojej vyske necitim dobre. tebe to ale pristane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) já jsem si zvířecí vzory hodně oblíbila, ale každému sedět nemusí :)

      Vymazat
  2. Sukně je úžasná, hned bych ji brala! A víc se mi líbí varianta s vestičkou, ale to je kvůli tomu, že mám averzi k riflovým bundám a ani nevím proč :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě sluší vše, co si navlečeš, tak není co řešit :-)
    Nicméně - pro mne není tento vzor můj šálek kávy, měla jsem s ním jen jednu krátkou epizodu a pak jsme se navždy rozloučili :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se zas teda riflový bundy hrozně líběj :D Nemohla bys prosím prozradit, kdes ji kupovala a kolik tak asi stála? Já bych chtěla vedět, jestli je možný ji sehnat někde ve slevě třeba do 600 nebo vždycky bude stát 1000 nebo víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prozradila bych hrozně ráda, ale mám ji od loňska a už vůbec netuším, byl to myslím úlovek v nějakém outletu, je to značka Vintage 915 original. A jak jsem se právě dočetla na cedulce, tak je dětská :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...