středa 3. září 2014

OOTD: Vítej, podzime!

Možná jste zastihli na facebooku, že jsem si byla omrknout porodnici zevnitř, respektive oddělení, kde budu ubytovaná, až se nám malá vyklube na svět. To víte, nechtěla jsem nic ponechat náhodě. Bylo třeba zkontrolovat stravu, stav pokojů i personál :) Stálo mě to bolesti, noční příjem na pohotovosti, dvě kapačky a několik nepříjemných vyšetření.
Tento způsob zjišťování informací tedy nedoporučuji :)

Ještě teď jsem z pobytu lehce mimo. V noci se mi zdálo, že mi jde sestřička měřit tlak a nastavovala jsem jí ruku (člověk si na to tak nějak zvykne, když mu to dělají několikrát denně).

Odpočinek a šetření se je prý potřeba, i když se už cítím fit. Včera jsem ale musela na kontrolu ke svému doktorovi, abych si mu postěžovala, jak moc mě v nemocnici trápili :) A tak jsem zrovna připravila i OOTD, které (který?) už není tak letní.
Hold je potřeba začít trochu vrstvit.



PS: Přijde mi, že jsou na fotkách maličko pozměněné barvy. Tunika je krásně fialová, sako je z lesklého černého materiálu a kalhoty jsou černé, přičemž na bocích nohavic je použitý pruh jiné (lehce se lesknoucí) látky.



Už ze šatníků vytahujete teplejší oblečení nebo ještě vzdorujete počasí v letních kouscích?
Dejte vědět do komentářů!

Mějte fajn den!

4 komentáře:

  1. Snažím se přivolávat teplo každý den hned jak otevřu oči, bohužel ale i já jsem byla donucena chladnými rány obléci tílko pod tričko :(. Vítej podzime

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, kéž by se ti to povedlo :) i když u nás dneska docela sluníčko svítí... ale léto je asi definitivně za námi :) Je na čase užívat si barevný podzim :)

      Vymazat
  2. ja už nosím šatky a riflovku :) si naozaj veľmi pekná a tehotenstvo ti pristane ! :) držím palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to na samotné šatičky asi nebude :( Moc děkuju za krásný komentář :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...