sobota 5. července 2014

Rty jako Angelina za pět minut...?

Spolu s make-upem od L´Oréal jsem měla možnost vyzkoušet sérum pro zvětšení objemu rtů.
Vyrábí ho značka FacEvolution, o které v ČR příliš neslýcháme.
LipPlus Booster slibuje plné a dokonalé rty na počkání. Zvládá to?
Čtěte dále!


Když jsem otevírala balíček od krasa.cz, byla u nás zrovna moje mamka, a protože jsme ženské řádně zvědavé, za chvilku jsme už stály u zrcadla s odhodláním sérum pro zvětšení rtů vyzkoušet.

Nanesly jsme bezbarvé sérum, které má balení klasického lesku, na odlíčené rty, abychom mohly sledovat ony účinky. Po chvilce se skutečně začalo něco dít! Jen jsme se nedokázaly tak úplně rozhodnout, zda cítíme chlad nebo pálení. Rozhodně nešlo o moc příjemný pocit.
Asi za pět minut nám rty hezky zčervenaly, zřejmě prokrvením.
Objem se ale nijak zázračně nezměnil... takže už to jistí fakt jenom botox :D

Sérum bych doporučila ženám, které upřednostňují přirozený look. Vlastně je teď na léto docela příjemné, protože má lehkou konzistenci a rtům dodá moc hezký lesk a barvu. A i na onen zvláštní pocit, když působí, se dá zvyknout poměrně rychle.
Jen pokud byste se s ním chystali dát někomu hudlana, tak ho raději upozorněte, ať se nediví, že je váš polibek chladivý... nebo pálivý...?


Dámy, jste spokojené s objemem svých rtů či ho nějak řešíte?

Mějte krásné letní dny!

2 komentáře:

  1. A nemá se to používat třeba dlouhodobějš? Já jsem měla jednou tadyten "brnící" lesk (mně je to mimochodem docela příjemný) a fakt se mi po delším používání zdálo, že mám horní ret takovej plnější :D (možná jsem si to jen namlouvala)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo,píšou, že to má mít okamžitý účinek. Používám ho, tak až uvidíš, že už je ze mě ta Angelina, budeme vědět, čím to je :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...