pátek 30. května 2014

Jídlo s rozmyslem!

V současnosti zažíváme poměrně velký boom týkající se stravování a celkově životního stylu. Mnozí z nás se zamýšlejí nad tím, co dodávají svému tělu a jak složení stravy ovlivňuje naše zdraví.
I u nás doma se jí s rozmyslem. Vaříme spíše zdravěji, ale musím přiznat, že někdy hřešíme, protože máme moc rádi sladké (i když i mlsat se dá zdravě... což nám tedy zatím moc nejde).

V rozšiřování informací z této oblasti mi pomáhá časopis BioRevue, o kterém jsem vám už jednou psala v článku Časopisový tip pro ty, kteří žijí zdravě. Už několik měsíců v něm můžete vídat i moje příspěvky, přičemž nejraději píšu komentáře o záležitostech, s nimiž mám nějakou zkušenost, jako třeba o kineziologii, přípravě sushi apod.

Slovíčka BIO v názvu se nelekejte, opravdu nejde o časopis určený pouze pro nadšence do bio potravin.
Obsahuje celou řadu zajímavých článků o zdravém životním stylu a výživě.
Přesvědčit se můžete na www.biorevue.cz.



Mrkněte třeba na článek o čokoládě...



Momentálně můžete BioRevue sehnat v sítích trafik Valmont a Trafika, prozatím není časopis dostupný v Relay a Citi-tabák, ale i to se jistě brzy změní.
Využít je samozřejmě možné také předplatné.

Jak to máte s jídlem vy? Napište do komentářů, zda jíte zkrátka to, na co máte chuť, nebo přemýšlíte o kvalitě své stravy?
Mějte pěkný den!

3 komentáře:

  1. Velice premyslim, co jim (nejvic ale premyslim o tom, co davam sve ted uz dvoulete dceri)...ackoliv nekdy me chut premuze a sezeru to nejnezdravejsi, co je po ruce :-D ale premyslet jsem o tom zacala pomerne nedavno.. az po precteni par veci od patera Ferdy a pana Janči, kteri mi jsou svymi rozumnymi nazory velice blizci...nejsem totiz priznivcem ruznych keto a paleo diet, ktere jsou ted tak v kurzu. . V.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten časopis jsem zatím nikde neviděla, ale zaujal mě. Já osobně se snažím dávat pozor na to, co svému tělu dávám, i když občas zhřeším, ale to je, myslím, naprosto přirozené. Nějaké zdravé i nezdravé recepty můžeš najít u mě na blogu. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám docela dost problém představit si, co je v jídle. Nedochází mi, že třeba BeBe Brumík je jen hromada tuku, cukru a másla. Asi si budu sama píct a vařit :))) (všechno)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...