středa 28. srpna 2013

Vlasové "vycpávky" aneb Objem dělá dojem

Už dlouho jsem v Claire´s pokukovala po takových těch vycpávkách, které zvednou objem vlasů. Dneska jsem se rozhodla si je koupit a vyzkoušet. V obchodě navíc momentálně probíhá akce na výrobky do vlasů, koupíte dva a třetí máte zdarma.

"Bochánky" mají na zadní straně sponku, která se do vlasů upevní. Navíc na sobě mají i cosi jako suchý zip, a tak vlasy, které přes ně dáte, hezky drží. Co je ale docela špatné je velikost a šířka. Vycpávky určené na strany jsou v pořádku, ale ta pro zadní část hlavy je hodně vysoká a mě dalo velkou práci ji zakrýt.


Výsledek je moc pěkný. Bohužel ale zadní vycpávka je kvůli své velikosti docela těžká, a tak klouže. Osobně do rozpuštěných vlasů bych na běžné nošení viděla jen ty postranní. Zadní pouze do nějakého účesu, kde bude zajištěno, že nespadne.

Před... a s novými prstýnky (kdyby si náhodou někdo nevšiml :D)
Po.
Bez a s.

Kdybych to měla shrnout, tak na nějakou slavnostnější příležitost ano, ale na denní nošení nejsou nic moc, protože člověk musí dávat pozor, aby se vycpávky neodkryly. Popřípadě je musí do účesu skutečně dobře upevnit a zakrýt vlasy.

Vycpávky pro objem vlasů - Claire´s - 279,-
Prstýnky - H&M - 149,-
Triko - Ann Christine - 249,-
Náušnice - Avon

Přeji vám krásný den!

2 komentáře:

  1. Zaujímavé o tom som ešte nepočula :D

    Pozývam ťa do mojej Giveaway!! http://werushberry.blogspot.sk/2013/08/ahaishoppingcom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...