úterý 27. srpna 2013

Moje vlasy si zamilovaly tekuté krystaly!

Ahoj! Dnes tu pro vás mám krátkou zmínku o krystalech na vlasy - Cristalli Liquidi Black Professional Line. Ty mi doporučila moje kamarádka Markétka, která už z vlasové kosmetiky vyzkoušela kde co. 
Měla jsem olejíček od Gliss Kur. Nebyl špatný (hrozně hezký voněl), ale kadeřnice mi řekla, že tyhle produkty z drogérie až tak moc na poškozené vlasy nepomáhají. 
Vím, že na roztřepené konečky jsou nejlepší nůžky (bohužel), ale snažím se bojovat, protože každý milimetr vlasů se počítá. Při klasickém ženském žvatlání o "životně důležitých věcech" jsme se s Markét dostaly právě i k tomuhle tématu. Prozradila mi, že tohle je jediný olejíček, který se jí do vlasů opravdu vpije a vyživuje je. Tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. A protože je zlatá, sehnala mi olejíček u své kadeřnice. Jeho cena se pohybuje okolo 200 Kč, takže za zkoušku rozhodně stojí. K sehnání je i na internetu.


Stačí trošku vetřít do vlasů, které jsou pak hezky lesklé a jemné. Díky tomu nemají konečky takový ten chemlonový vzhled.
Ano, asi nic vám úplně nezacelí roztřepení, ale každá výživa je fajn... a podle toho, že se olejíček opravdu do vlasů vstřebává, tak snad k ní i dochází.

Jinak si taky můžete všimnout, že po mých různých experimentech jsem zase blondýna. Na Rhodosu mi sluníčko z velké části vyžralo ombré, tak jsem po návratu na vršek dala zlatavou světlou blond a dole nechala hodně světlou blond :) To víte - trpím utkvělou představou, že páni mají radši blondýnky (přitom bych chtěla být hnědooká bruneta nebo zelenooká zrzka). 


Máte nějaký přípravek na vlasy, kterého se už nechcete vzdát? Nebo vás naopak nějaký produkt hodně zklamal? Dejte mi vědět do komentářů pod článkem!

8 komentářů:

  1. Já olejíčkům a různejm "regenerátorům" vůbec nevěřím :) Když už něco takovýho použiju, tak spíš na lesk nebo vlnitost.

    OdpovědětVymazat
  2. o nich som uz pocula, ze su super!


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tvé fotky jsou dokonalé (to jen tak mimochodem). Já se už nikdy nevzdám Mythic oilu (jestli ho někdy přestanou vyrábět, tak budu vraždit). Krásný den :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :)Ten neznám, děkuji za tip, určitě ho zkusím :)

      Vymazat
  4. Mě krystaly teda totálně mastí vlasy, takže za mě nee.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeeee, to jsem ráda, že jsem se Ti trefila do noty ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Blond ti taky moc sluší, ale černé brýle už moc néé:-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...