středa 22. května 2013

Moje blogerská inspirace

I když jsem do tajů blogerství pronikla teprve nedávno, už dlouho sleduji několik blogerek, které mám opravdu ráda a vím, že mi jejich blogy vždy přinesou něco zajímavého a zábavného. Proto jsem se mezi přípravami na státnice (které se blíží až děsivou rychlostí) rozhodla, podělit se s vámi o svojí inspiraci.

Kissbook by Mia

Příjemná a sympatická blondýnka Mia vede blog, který obsahuje mnohé - od kosmetiky přes oblečení až třeba po dekorování domova. Už přes monitor počítače z téhle krásky sálá pozitivní energie.
Líbí se mi, že si skutečně na nic nehraje, prostě ji móda a vše kolem ní baví, a tak o tom píše. 

Zdroj: http://kissbookbymia.blogspot.cz

Plum Foolery 

Kájin blog Plum Foolery mě baví - její články jsou vtipné a zajímavé. Hlavně bych ale ráda doporučila YouTube videa, která jsou nejen přínosná, ale fakt se u nich příjemně pobavíte. 
Dneska jsem prokrastinovala u jejího článku Bejvávalo, a protože jsme téměř stejně mladé, hodně jsem se v něm viděla... ano, i já jsem se klepala při každém telefonátu na pevnou linku.
Kája je navíc obdivuhodná v množství věcí, které zvládá. Práva, práce, sport atd. atd.

Zdroj: http://plum-foolery.blogspot.cz

Lovely Hair

Péťa z Lovely Hair je inspirativní svými do puntíku dotaženými outfity i líčením. Je neuvěřitelně sympatická a její úsměv mi vždycky zvedne náladu. Lovely Hair sleduje v naší rodině dokonce více generací, moje mamina má zhlédnutá všechna Pétina videa i články.

Zdroj: http://www.petralovelyhair.com

Fashion Picanteria

Nechápu, jak někdo může dát tolik vtipu do krátkých textíků... zřejmě to musí být shůry dáno. Na blogu Fashion Picanteria nuda nehrozí. Co očekávat? Krátké vtipem natřískané texty a dokonalé fotky! 

Zdroj: http://fashionpicanteria.blogspot.cz/

Díky a jen tak dál, holky!


Pokud už je nesledujete, určitě na tyhle čtyři blogy mrkněte. Příště se ještě podělím o zahraniční tipy, ale teď už mě volá otázka číslo 12. z okruhu Mediální výchova. Tudíž...učení ZDAR! 

6 komentářů:

  1. suhlasim Mia a Kaja su velmi fajn a mam z nich rovnaky pocit ako ty:)posledne dve som nepoznala ale nazrela som na oba a uz chapem preco su tvojou inspiraciou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem inspirovala :) Tyhle holky si to naprosto zaslouží :)

      Vymazat
  2. Jééé, Janičko, moc děkuji za zmínku :)) Strašně mě to potěšilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač děkovat :) Tvůj blog mám opravdu moc ráda :)

      Vymazat
  3. Jani moc děkuji, jsem ráda, že se blog líbí!:-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...