sobota 27. dubna 2013

Vítejte na novém blogu!

Vítám vás na svém blogu Janka – Fashion Journalist a dovolte mi se vám tak trochu představit..

Hezké oblečení mě bavilo vždycky, ke sledování trendů a světa módy jsem se ale dostala až na vysoké. A pak už se tak nějak přihodilo, že jsem začala dělat editorku sekce Student Girl na portálu StudentPoint.cz. To mě bavilo, ale po čase musel přijít posun… tak to přece v životě chodí :)




V současnosti působím ve fashion internetovém magazínu – moda.cz/moda.sk a se svojí press kartou obíhám různé akce a přehlídky, a to nejen u nás v Čechách. Často mám také možnost setkávat se a mluvit s hodně inspirativními osobnostmi, jakou byla například návrhářka Blanka Matragi.




Blogerky sleduji a obdivuji, ale neměla jsem ambice stát se jednou z nich… a proč tedy tenhle blog? Protože se do článku vždycky nevejde úplně všechno z mých zážitků. Můj blog tak bude hlavně o tom, co poznávám a s čím (i kým) se setkávám v rámci své práce. Ráda bych vám jeho pomocí zprostředkovala atmosféru fashion akcí a také ukázala, co vlastně moje práce obnáší :) 




Svůj vlastní styl bych raději ani nespecifikovala, jsem prostě svá a nosím věci, které mě něčím osloví :) Ujíždím si na křiklavých barvičkách laků na nehty, ale třeba absolutně rady si nevím s vlasy. Takže… blog není o inspiraci mnou, ale o tom, co se dá prožít v pozici novináře zaměřeného na módu.

Zpětně se budu věnovat například Bratislavským módním dnům, z nichž jsem se zrovna včera vrátila. Další fashion akce už ale budu mapovat v jejich průběhu.

Mějte se krásně!

Vaše Janka :)


2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...